Igår var det 15 månader sedan du lämnade oss, jag kan fortfarande inte förstå att du är borta. 
Ibland kommer tanken "kanske jag ska ringa morfar" & i samma sekund kommer jag på att det inte går. Att jag aldrig mer kommer få höra din röst, jag kommer aldrig mer få prata med dig, det gör ont. 
Ingen kommer någonsin kunna fylla det tomrum du lämnat i mig, ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. 
Jag saknar dig varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag. 
Nothing compares to you.

6 kommentarer

tina

26 May 2014 21:34

Hej!
Hittade din blogg när jag googlade på naturvetenskapligt basår på LNU.
Du uppdaterar ingenting längre men skulle vilja fråga lite om basåret i fall att du skulle logga in någon gång igen!

Hur många studerade basåret i kalmar?
Hur gamla var de flesta? Jag tog studenten för två år sedan och är lite rädd för att vara den "gamla" om alla bara är 19 år hehe.

Hur är könsfördelningen?

Är de flesta ifrån Småland? Jag själv är från Stockholm..

Var det svårt att hitta bostad?

Hur var basåret? Svårt/lätt/roligt/tråkigt?

Hur är Kalmar att bo och studera i?

Skulle verkligen uppskatta om jag kunde få svar på mina frågor! :) Har lite beslutsångest nämligen om vart jag vill plugga.. Men har sökt till LNU i första hand och tror jag kommer in.

Kändes lite okänsligt att posta kommententaren under det här inlägget men var det sista du skrev. Beklagar sorgen!

Svar: Hej! Jag tror att basåret i Kalmar tar in 60 stycken, vi var rätt många iallafall.

Det är väldigt blandade åldrar, jag sökte direkt efter studenten men det var mer än hälften som var äldre än mig så du kan vara lugn.

I vår klass var det ungefär hälften killar & hälften tjejer, alla var från spridda delar i Sverige, vilket jag tyckte var jättekul.

Du har bostadsgaranti så från det att du blivit antagen går du in på http://studentportalen.kalmar.se/IncitXpandWeb02466_2/Internet/Cm/Logon.aspx & gör en användare, sen är du inne varje dag klockan 12.00 & 18.00 för att försöka få tag på bostad (kan var svårt då det går åt väldigt snabbt, men bli inte orolig, du kommer få tag på något tillslut).

Basåret var väldigt blandat, vissa kurser tyckte jag var riktigt roliga & inte så svåra som tex matematiken medan biologin var ett rent ut sagt helvete för mig.

Jag trivs jättebra i Kalmar & det är verkligen en studentstad, det är en väldigt fin & mysig stad (blåser dock mycket här).

Hoppas du fick svar på dina frågor & lycka till med sökandet.

Hör av dig om det är något mer du undrar över!

Skulle vara spännande & få veta sen om du kommer in eller inte & om du flyttar till Kalmar eller om det blir någon helt annanstans.

Vem vet vi kanske ses till hösten! :)
petragerzen.blogg.se

Isabel

03 Jun 2014 20:57

Hej tack så jättemycket för dina svar!! Ja absolut! Återkommer när jag vet!

tina

03 Jun 2014 21:52

Hej tack så jättemycket för dina svar!! Ja absolut! Återkommer när jag vet!

oj vet inte varför det kom fel namn förut !

Svar: Det låter jättebra! Lycka till! :)
petragerzen.blogg.se

tina

01 Jul 2014 20:10

Kom föresten på en till fråga, hade ni någon inspark? tänkte om jag måste komma ner tidigare än helgen före september. Och vet du hur man får reda på det i så fall? :)

Svar: Hej! Insparken brukar börja veckan innan skolstart, blir du antagen så får du sedan mail från lärare/programansvarig på universitetet med ett schema för dessa veckor :) jag har själv aldrig varit med på insparken men ska det detta år så om inte annat kan jag meddela dig :)
petragerzen.blogg.se

Tina

12 Jul 2014 08:59

Okej tack så insparken är för alla program ihop då eller? :) Fick intagningsbeskeded igår att jag kom in och är upprop 25e augusti och skolstart 1 september, Så antar och hoppas att insparken i så fall är veckan innan skolstart, efter uppropet. Trodde inte det skulle vara någon inspark för de som ska läsa basår bara men vad kul :)

Svar: Jo det är inspark för alla, jag tror att de som går naturvetenskapliga utbildningar har inspark tillsammans så då kanske vi ses! :)
petragerzen.blogg.se

tina

14 Jul 2014 14:13

Okej tack då vet jag! Blev antagen föresten så var skoj! Är dock inte längre säker på om jag ska tacka ja då jag funderar på ta ännu ett års uppehåll... aja får se. Annars blir det iaf nästa år. Tack för alla svar!! :)

Svar: Tycker du ska gå, det blir bara jobbigare att komma tillbaka efter flera års uppehåll. Men självklart ska du göra som du vill :)
petragerzen.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej