I fredags for vi till Nyland och när vi kom dit satte jag mig uppe hos mormor och morfar ett bra tag och bara pratade och sådär för att fördriva tiden innan vi skulle käka lite och innan vi hade ätit så var klockan säkert 20. Jag gick då och la mig i soffan i TV-rummet där jag vid 20.30 tiden lyckades somna, och tror ni jag klev upp något mer den kvällen? Nej precis jag somnade och sov hela natten, vaknade 08.30 på lördagen och klev upp och då var mormor nere hos oss så hon frågade om jag inte skulle med henne Sarah och Ingela till Sundsvall vilket jag då bestämde mig för att jag skulle. Vi Var först på IKEA och sedan gick vi över till Birsta, shoppade dock ingenting utan spanade bara in massa grejer som jag skulle kunna tänka mig. Sarah däremot shoppade som tusan, haha.
När vi kom hem satte vi oss uppe på mormor och morfars altan och inväntade fika, mamma gjorde en äppelpaj med vaniljvisp och mormor kokade kaffe.
På söndagen sov jag rätt länge men lyckades få 10 timmars sömn vilket inte alls är fel. Då jag vaknade satte jag mig vid datorn och umgicks med Edvin och efter en stund gick vi ut och plockade blåbär, fick ihop 1 liter som mamma sedan fick göra blåbärspaj av och det som blev över tog jag hem. Sen på kvällen blev jag och Mikael hem skjutsade av mamma och Edvin, hann ut och övningsköra en stund med och det gick skitbra då.
Igår jobbade jag som vanligt och då jag kom hem lyckades jag somna (som vanligt) Och sov så gott som hela dagen, inte okej egentligen. Fick även hem mitt VISAkort men ingen kod
Idag har jag också jobbat men lyckats hålla mig vaken än så länge. Har pratat lite med Sanna om helgen och kollat tåget till Stockholm och när jag och Sanna lagt på kom det massa post i brevlådan och vad var ett brev om inte min kod till kortet? Så nu har jag till och med bokat tågbiljetterna. Skulle kunna åka nu lika gärna, är så sjukt taggad nu så det är inte sant!