Jag uppdaterade inte som jag lovade eftersom jag åkte till pappa och internetet där funkade inte så har varit utan dator i två-tre dagar.
I fredags då jag kom hem från skolan packade jag väskan och drog in till stan där Mia och Amanda var, gick runt lite och sedan köpte vi med oss thaiboxar och åt i bilen, for och handlade på coop och sedan rullade bilen vidare till Salusand. Kom fram rätt sent men det spelade ingen roll. Vi hade hyrt med oss filmer också så vi såg 2 av dem den ena hette "Trust" och den andra "Sanctum". Båda filmerna var riktigt bra men måste nog erkänna att Sanctum var bäst.
Lördagen klev jag upp vid 11 åt frukost och så, vi åt tacos till middag så gjorde ordning det vid 18-tiden och senare på kvällen blev det lite alkohol och musik uppe i restaurangen. Där till och med jag faktsikt buggade, jag som inte ens kan dansa. Somnade runt kvart i 4.
Söndag klev jag upp kvart över 9 då jag vaknade och fick värsta hostattacken så bestämde ig för att kliva upp. Gick då ut med Dexter i 20 minuter och då jag kom tillbaka åt vi frukost och fixade lite saker innan vi började packa för hemgång.
-
I måndags var jag ju som sagt på vårdcentralen, har fått en knöl på handleden som jag ville kolla upp. Läkaren sa att det var en "Ganglion". Vilket är en knöl som bildas vid leder och senor, den är då fylld med ledvätska. Men de sa att om den var kvar, blir större, blir mer besvärlig och gör ont ska jag åka dit igen så tar de bort den. första steget är då att de tar en spruta och suger ut innehållet och sprutar sedan in lite kortison och om den kommer tillbaka efter det så blir det operation.