Försov mig imorse men hann med bussen eftersom busschauffören var snäll och stannade då han såg att jag och Sanna sprang mot busshållsplatsen. När vi kom till skolan upptäckte jag att min nyckel till omklädningsrummet, skåpet i korridoren och lådan i klassrummet och hade el hela dagen.. Bra tänkt. Men som tur var hade läraren en extra nyckel till lådan så kom åt böckerna efter lunch iallafall.
-
Efter skolan drog jag Sanna och Rebecka ner på stan och tog en fika och sedan gick vi bara runt i stan träffade Patrik och Rasmus en sväng också. Sen åkte jag hem satt vid datorn en stund och sen skulle mamma in till stan och köpa en jacka och något mer till en på hennes jobb så följde med henne och passade på att köpa en ny väska då min team sportia väska så gott som är paj. Efter det for vi upp på mammas jobb och lämnade det hon köpt, sen for vi på kvantum och handlade fika eftersom vi skulle till sjukhuset och hälsa på morfar och när vi kommer upp dit så säger dom att det egentligen bara är besökstid till 19.00 men vi fick träffa morfar en stund iallafall.
-
Ska till Sarah imorgon efter skolan och stanna där tills på lördag, blir mysigt och förhoppningsvis lite fotografering. Lördag kanske det blir att vara med Rebecka, vet inte än. Men får ta dagen som den kommer.
-
Oj vilket tråkigt inlägg det blev och har ingen bild att slänga in heller så då blev det ännu tråkigare inlägg, haha.